Türk Metal Mustafa Özbek İlkokulu

Vizyon: Okulumuzun misyonunda yer alan uygun eğitim ortamları hazırlamak, paydaşlarla bütünleşmiş Türk kültürünü koruyan ve yeni kuşaklara aktaran bilim ve teknolojinin ışığında geleceğe yön vermektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda;çağın gerekleri ile donanmış özgür bireyleri yetiştiren uygun eğitim ortamları sağlamak,kendisi ve toplumla barışık,milli ve evrensel değerleri benimsemiş,bilgiyi üreten ve yöneten üstün yetenekli bireyler yetiştirmektir.´Önce insan´ ve toplumda aldığını büyüterek topluma verme ,ilkesinden hareketle:eğitimde çağdaş yönetim sistemlerini uygulayıp kaliteli hizmetler üreterek ülkemizin sürdürebilir kalkınmasına katkıda bulunmaktır.

Başarılar: -Masa Tenisi Okullar Arası: *Minik Kızlar 1. lik -Masa Tenisi Kulüpler Arası: *Minik kızlar 1.lik -Masa Tenisi: *Yıldız Kızlar 1.lik -Masa Tenisi: *Genç Bayanlar 2.lik -Masa Tenisi: *Minik Erkekler 2.lik -Masa Tenisi: *Genç Bayan 3.lük -Masa Tenisi Kulüpler Arası: *Yıldız Bayanlar 3.lük -Satranç: *Küçükler 3.lük

Saatler: Başlama: 08.30 Bitiş: 14:10
Servis Bilgisi: Özel Servis Taşıması mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: HENTBOL, TAEKWONDO, İki Grup HALK Oyunları ekibimiz, İki Grup Saz- Bağlama Kursumuz devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: -Sınıflar arası bilgi yarışması.
Proje Çalışmaları: ÇEŞİTLİ PROJELER YÜRÜTÜLMEKTEDİR. e- twinning projelerimiz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ÇEŞİTLİ YURTDIŞI PROJELERİNE ORTAKLIK YAPILMAKTADIR.
Diğer Hususlar: Okulumuzda 1 adet 100 kişilik tam donanımlı konferans salonu, 600 m2 kapalı alana sahip spor salonu, 5 adet tasarım ve beceri atölyesi ile 1 adet anasınıfı kapalı oyun alanı bulunmaktadır.

Telefon - (0 318) 224 87 23

WEB - https://mustafaozbek.meb.k12.tr

Adres - YENİMAHALLE MAH. 193 SK. KIRIKKALE TÜRK METAL MUSTAFA ÖZBEK ILKOKULU BLOK NO 27 MERKEZ / KIRIKKALE

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kırıkkale´nin gelişmiş semtlerinden biri olan Yenimahalle´de bulunmaktadır. Lokasyon olarak;Pazartesi Pazarı ile Adalet Lojmalarının 100 metre kuzeybatısında, Kırıkkale Valiliğinin 500 metre güneybatısında bulunmaktadır.Ayrıca işlek bir cadde olan Plevne ve Millet Caddelerine 200 metre mesafedededir.

Ulaşım Okulumuza şehir içi dolmuşları ile rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezindedir.