GEZEMEYEN KALMASIN PROJESİ

Okulumuz gezi tanıtım ve turizm kulübü tarafından hayata geçirilen ''Gezemeyen Kalmasın Projesi'' kapsamında çevremizden her türlü plastik kapağı toplayarak( şişe kapağı, deterjan kutusu kapağı,şampuan kapağı gibi )  plastiklerin doğaya zararrını engellemek, geri dönüşümünü sağlamak, topladığımız kapaklarla tekerlekli sandalye alarak engelli bireylerimize yardım etmek ve öğrencilerimize çevreyi koruma bilinci kazandırmak, engelli bireylerimize destek olma bilinci kazandırmak, bunun yanında uygulamaya koyduğumuz projemizle ülkemizde uygulanan Sıfır Atık Projesine de katkı sağlamak amaçlanmıştır.

Okulumuz bünyesinde yürüttüğümüz her yönüyle değerli bu projeye tüm öğrencilerimizin, velilerimizin ve okul personelimizin  desteklerini bekliyoruz.

22.02.2024 47

22-02-2024